Server Infomation

Minecraft B-Zone

How do I play Minecraft B-Zone?

To play Minecraft B-Zone we recommend Minecraft Version 1.19.2. You can select different versions of Minecraft via the main menu when loading the launcher and select 1.19.2.

Vote For Minecraft B-Zone

A brief description of Minecraft B-Zone

Serverul va pune la dispozitie 5 sectiuni si anume: Survival, BuildBattle, Skyblock, Creative si SMP. Serverul de Survival are diverse sisteme care iti va face jocul mult mai placut si neplictisitor, spre exemplu: 3 tipuri de pacanele, un meniu cu abilitati speciale care iti vor usura jocul, joburi unice pentru care trebuie sa te deplasezi si sa faci chiar si misiuni ca sa iti castigi banutii, te poti casatorii cu prietenul/prietena ta ca sa beneficiezi de o casa in plus si sa va puteti da teleport unul la altul fara probleme, puteti avea si copil care sa va mai tina din lucruri daca aveti prea multe, 3 abilitati din care sa alegi una ca sa te ajute in functie de cum doresti sa joci: defensiv, ofensiv sau utilitar, o economie cu 3 tipuri de monezi si multe altele. Pe Skyblock insulele sunt facute de colegii nostrii priceputi in constructii si entuziasmati sa se joace si ei pe acestea, generatoarele sunt simple si eficiente acest lucru usuranduti munca si timpul de minat va fi mai scurt decat la un generator obisnuit, iar ca sa iti diversifici modul de joc poti opta sa faci niste challanges care se impart pe mai multe nivele in functie de progresul tau. SlimeFun este prezent si el ca sa te scoata din rutina unui server obisnuit. Creative te asteapta sa iti pui imaginatia si ingeniozitatea in practica in orice mod doresti. Ai acces la gamemode creative, iar plot-urile le poti unii daca dorecti mai mult spatiu de construit. Pentru mai multa distractie va sugeram sa construiti cu un prieten. Build Battle te va surprinde cu arenele sale si te asteapta sa le areti prietenilor tai talentul de constructor, ba chiar poti invita stafful sa va razboiti in construit, iar daca esti destul de curajos si priceput, de ce nu, chiar si pe builderii si designerii nostrii. SMP cunoscut si sub numele de SurvivalMultiPlayer este vanilla, nu are nici un plugin care sa te limiteze sau sa iti ingreuneze bunul mers al jocului.

How popular is Minecraft B-Zone?

Currently there is 0 online out of a possible 0. The number of votes this month is 135 since the 1st. Voting allows you to get rewards for free.

Most Recent Voters

Below are the five most recent players to vote for Minecraft B-Zone and recieved a reward.

Minecraft Player Username Score
TeodorRoman67
Stylr3x
Benjamin_
TeodorRoman67
Kristi72

Minecraft B-Zone

IP Address
mc.b-zone.ro
Server Score
Status Offline
Recommended Version 1.19.2
Host Location Romania
Rank 201
Players Online 0
Votes this Month 135
Total Votes 8,476
Website https://forum.b-zone.ro/forum/860-mcb-zonero/
Last Updated 1308 minutes ago
Join Date 2019-10-24 15:40:16
Game Modes Creative Economy Faction Minigames Skyblock Survival
Supported Versions 1.19.2 1.19.1 1.19 1.18.2 1.18.1 1.18 1.17.1 1.17

Best Minecraft Servers